Plaatsing en montage

Plaatsing en montage van GVK silo’s is een standaard dienst. Specialisten van Polem zorgen dat de silo bij levering op de juiste manier wordt geplaatst en gemonteerd. Ook eventuele vijzels, weegunits en dergelijk worden door specialisten geplaatst. Alleen dan kan Polem garanties geven op de prestatie van de silo.

Naast de GVK (glasvezelversterkte kuststof) silo zelf zijn de vakbekwame monteurs gespecialiseerd in het plaatsen en/of monteren van:

  • Air-cleaner
  • Air-grill - silo-ontluchting
  • Niveaumelders
  • Trechtermanluik
  • Extra aftap aan silo of vijzel

Verplaatsen bestaande silo’s

Stalrenovatie, verplaatsing van krachtvoerboxen, voerhoppers of een nieuwe inrichting. Redenen waardoor een silo met installatie moet worden verplaatst. Om te voorkomen dat de silo beschadigd of ontregeld raakt, kunnen de professionals van Polem de verplaatsing verzorgen.

Niet alleen Polem silo’s en installaties kunnen worden verplaatst. Ook voor andere merken biedt Polem deze service.

Vijzelmontage

Vijzels zijn een essentieel onderdeel bij de opslag en transport van opgeslagen producten. Er zijn verschillende vijzels beschikbaar met verschillende technieken en internals. Naast het ontwerp, de verkoop en de levering verzorgt Polem ook de montage van de vijzels.

De mensen van Polem hebben jarenlange ervaring met vijzeltechniek. Polem zet al haar kennis en vakmanschap in het advies over de benodigde vijzels en bij de montage van de vijzels. Ervaring leert dat de keuze voor een goede vijzel en een correcte montage altijd zorgen voor een besparing op onderhoud en vervanging.

Voor een overzicht aan diensten, lees de Folder Diensten Polem.