Betrouwbaarheid

Polem hecht grote waarde aan haar klanten en doet er alles aan om aan de wensen van de klant te voldoen. Dit gaat verder dan de levering van een product. Door alle diensten en ook de degelijkheid van het product heeft Polem zich de afgelopen jaren bewezen tot een betrouwbare zakenpartner. Polem komt altijd haar afspraken na. Naar de klant, maar ook naar haar leveranciers, medewerkers en andere betrokkenen. Deze reputatie heeft Polem de afgelopen decennia met veel passie weten te bereiken. Directie en medewerkers zijn hier trots op.

Polem investeert continu in haar productieprocessen. De markt vraagt constante aanpassing en optimaal presteren. Kwaliteit, levertijd en veiligheid staan hierbij voorop. Daarnaast is Polem dagelijks bezig met alle processen die in de gehele organisatie plaatsvinden. Ook het ontwerpen, transporteren en installeren zijn aspecten waar Polem dag-in dag-uit bewust mee bezig is. 

Klanten kunnen gebruikmaken van alle opgebouwde kennis van Polem. Het werk, de markt, de tendensen zijn bekend. Onze experts weten de juiste materiaalkeuze en materiaalsamenstelling voor de projecten te selecteren. GVK, glasvezelversterkte kunststof, is een materiaal wat excellente en zeer betrouwbare eigenschappen heeft, mits uitgevoerd door de juiste partner.