Referentieprojecten | Agrarische markt

Of het nu gaat om referentieprojecten van een enkele silo-opstelling of meerdere, wij doen ons best om onze referentielijst op deze website actueel te houden en hier slagen wij in! We voorzien de projecten met foto's van de opstelling die Polem heeft geïnstalleerd en een beknopte omschrijving over welk type producten het betrof. 

Afgelopen maand hebben wij met veel trots een combinatie van twee silo's bij een varkenshouderij in Brabant geïnstalleerd, het betrof een Classic Veevoersilo en een Excellent Veevoersilo met een dak wat speciaal was gemaakt voor beide silo's. De varkenshouder was toe aan nieuwe silo's met meer capaciteit en heeft in overleg met onze adviseurs voor deze opstelling gekozen. De klant had in dit geval zelf aangegeven dat zijn veevoer een soms wat lastige doorloop kan hebben, daarom is er hier bewust gekeken naar het type silo om de optimale flow van het product te bewerkstelligen.

Of wat denkt u van een silo-opstelling van maar liefst ácht silo's op een brugondersteuning voor een Rundveehouderij? Klik hier voor een overzicht aan referenties.