Kwalitatieve en veilige opslag van uw veevoer?

De veevoerindustrie in Nederland ontwikkeld zich op sneltreinvaart, als ’s werelds nummer 2 van voedselproducenten is de agrarische sector ‘ahead of the game’. Veevoer speelt daar een belangrijke rol in en Polem heeft gezien en gehoord dat de samenstelling, korrelgrootte en andere eigenschappen van veevoer mede daardoor veranderen.

Onze klant, de agrarisch ondernemer, zou door de ontwikkelingen hierboven genoemd voldoende reden hebben om eens kritisch na te denken over hoe de kwaliteit van je veevoer behoudt, ontmenging voorkomt en veiligheid borgt.

Al een geruime jaar tijd probeert het team van Polem de boodschap te verspreiden: selecteer de juiste silo voor uw veevoer! Voorkom kostbare reparaties, risico’s op uw erf of derving van veevoer. Door een doordacht silo-ontwerp te kiezen, een degelijke uitvoering hiervan aan te kopen, een specialist de installatie van transport- en vijzelsystemen te laten doen kunt u problemen voorkomen.

De Boerderij heeft aandacht geschonken aan dit belangrijk punt door middel van het plaatsen van een artikel geplaatst hierover, lees het artikel door te klikken op de afbeeldingen. Bent u abonnee? Dan kunt u het artikel ook online lezen op de Boerderij website:

http://www.boerderij.nl/Varkenshouderij/Achtergrond/2017/8/Voerstrategie-moet-leidend-zijn-bij-aanschaf-voersilo-167335E/